Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek boğazı kesmek

Rüyada köpek boğazı kesmek

Rüyada köpek boğazı kesmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, geçim derdi yaşamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sorunların çözüleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek boğazı kesmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle seyahat başlıklı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada köpeğin boğazını kesmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, mal kaybına uğrayacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada köpek boğazı kesmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin boğazını kesmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, huzurunun eski haline döneceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu boğazını kesmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, birikiminin artacağına inanılır.

Rüyada düşmanın boğazını kesmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, hasretlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının boğazını kesmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, onların başarıları ile gururlanacağına işarettir.

Rüyada bıçakla boğaz kesmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments