Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle gezmek

Rüyada asansörle gezmek

Rüyada asansörle gezmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle gezmek gördüyseniz:

  • Parasal ödülü olan bir başarı kazanabilir ya da herhangi bir yerden ummadığınız bir para alabilirsiniz.

Rüyada asansörle gezmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işlerin eski haline döneceğine işaret eder.

Rüyada hastane asansörü görmek yolculuğa çıkmaya, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle çok yükseklere çıkmak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozuk asansöre binmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, makam ve söz sahibi olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet eder.

Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak başına türlü işler geleceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk asansör görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede asansöre binmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada biriyle asansöre binmek şansın ve kısmetin açık olacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments