Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanede asansöre binmek

Rüyada hastanede asansöre binmek

Rüyada hastanede asansöre binmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, karamsar olacağına, memur ise terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada hastanede asansöre binmek gördüyseniz:

  • Size öğreteceği şeyler olan kişilerle vakit geçirebilirsiniz, macera arzunuz artabilir.

Rüyada hastane asansörüne binmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına inanılır.

Rüyada hastanede asansöre binmek rahat edeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hastane asansörü görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle asansöre binmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlikle asansöre binmek kısmetinin hep açık olacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada asansöre binmekten korkmak buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, daha fazla para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük asansöre binmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada bozuk asansöre binmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments