Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastane asansörü görmek

Rüyada hastane asansörü görmek

Rüyada hastane asansörü görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada hastane asansörü gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada hastane asansörüne binmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalet eder.

Rüyada hastane asansörü görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada hastanede asansöre binmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına işarettir.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada düşen asansörden kurtulmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada asansöre binip yükselmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada asansörde sallanmak sürekli stres ve sinir içinde olacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada asansörden çıkmak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments