Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle asansöre binmek

Rüyada biriyle asansöre binmek

Rüyada biriyle asansöre binmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işarettir.

Rüyada biriyle asansöre binmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi sadeleştirmeniz belli girişimlerinizin daha dengeli şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada büyük asansöre binmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlikle asansöre binmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine rivayet eder.

Rüyada çok hızlı asansöre binmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına işarettir.

Rüyada hastanede asansöre binmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, sorunlarının yakında biteceğine inanılır.

Rüyada bozuk asansöre binmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada asansöre binmek kısa süreli karlar elde edileceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık asansöre binmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle asansöre binmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments