Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle çok yükseklere çıkmak

Rüyada asansörle çok yükseklere çıkmak

Rüyada asansörle çok yükseklere çıkmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle çok yükseklere çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapmanız gerekebilir.

Rüyada asansörle yükseklere çıkmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada asansörle çok yükseğe çıkmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörle çok yükseklere çıkmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle yükseğe çıkmak iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada asansörle yüksek binaya çıkmak özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada asansörle göğe çıkmak her iki tarafın da çok üzüleceğine, rahat yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments