Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak

Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak

Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak gördüyseniz:

  • Takım oyununda bireysel hareket edilemeyeceğini hatırlatmanız gereken kişiler olabilir.

Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına işarettir.

Rüyada kat çıkmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek kata çıkmak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Rüyada en üst kata çıkmak zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve kat çıkmak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments