Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir asa görmek

Rüyada demir asa görmek

Rüyada demir asa görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine yorulur.

Rüyada demir asa gördüyseniz:

  • Vergiler, anlaşmalar, işle ilgili diğer başlıklar veya hukuki konular ilgi bekliyor.

Rüyada demir asa görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asa görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sihirli asa görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet eder.

Rüyada asa yapmak ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansorde mahsur kalmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın asa görmek hayatını yoluna sokacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına işaret eder.

Rüyada asansorle dusmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına alamet eder.

Rüyada asa tutmak yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments