Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asa tutmak

Rüyada asa tutmak

Rüyada asa tutmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada asa tutmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize yardımı dokunacak aktivitelere vakit harcamalısınız.

Rüyada asa tutmak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalettir.

Rüyada altın asa görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, afiyete ereceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kendini asan birini görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına işaret eder.

Rüyada demir asa görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asa görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret eder.

Rüyada kendini asan kadın görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada asansorle dusmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına, yeni şeyler keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada asa yapmak üzüleceğine, zor durumda kalacağına, yüksek moralli olacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments