Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin pislediğini görmek

Rüyada köpeğin pislediğini görmek

Rüyada köpeğin pislediğini görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin pislediğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklik yapmanız ne kadar zor görünse de, size iyi hissettireceği kesin gibi görünüyor.

Rüyada köpeğin pislediğini görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, işini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi pislediğini görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak pislemek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada güvercin pislediğini görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatağa pislemek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağına pislemek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yeni işler yapılacağına, varlık içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kedinin eve pislediğini görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine inanılır.

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments