Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin eve pislediğini görmek

Rüyada kedinin eve pislediğini görmek

Rüyada kedinin eve pislediğini görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin eve pislediğini gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlere katılımınız arttıkça farklı konulardaki ilerlemenizde hızlanabilir veya önünüzde farklı olanaklar oluşabilir.

Rüyada kedinin eve pislediğini görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada kedi pislediğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin pislediğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve pislemek rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi pislemek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada üstüne pislemek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, adının fesada karışacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada kuşun kafasına pislediğini görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin pislediğini görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, kazancın günden güne düşeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments