Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak pislemek

Rüyada yatak pislemek

Rüyada yatak pislemek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, sağlığın da bozulacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada yatak pislemek gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla istek veya talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada yatağına pislemek tüm sorunlarının biteceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, hikmet sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yatak pislemek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada yatağı pislemek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada yatağa pislemek geriye doğru gideceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada halıya pislemek işten yana şansının açık olacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işarettir.

Rüyada seccadeye pislemek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin üzerine pislemek doğru yolu bulacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine işarettir.

Rüyada kedinin eve pislediğini görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments