Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağa pislemek

Rüyada yatağa pislemek

Rüyada yatağa pislemek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağa pislemek gördüyseniz:

  • Başarılı olmak için gerekli yeteneğe fazlasıyla sahipsiniz.

Rüyada yatağa pislemek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yatağına pislemek yaralarına da merhem olacağına, ön plana çıkacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada yatak pislemek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yatağı pislemek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada altına pislediğini görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kendi altını pislemek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına tabir olunur.

Rüyada üzerine pislediğini görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine delalet eder.

Rüyada evin ortasına pislemek sevinç ve mutluluğa, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments