Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağına pislemek

Rüyada yatağına pislemek

Rüyada yatağına pislemek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, en yüksek makamlara oturacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine inanılır.

Rüyada yatağına pislemek gördüyseniz:

  • Size yapılan ufak haraketleri bile affedilmez hatalar olarak görerek insanlar hakkında olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz.

Rüyada yatağına pislemek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak pislemek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağı pislemek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yatağa pislemek o kapıyı kapatacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada ortaya pislemek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, dinde olgunlaşacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada köpeğin pislediğini görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada alta pislemek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi pislediğini görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments