Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle aşağıya düşmek

Rüyada asansörle aşağıya düşmek

Rüyada asansörle aşağıya düşmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına delalettir.

Rüyada asansörle aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişilerden sakınmak için özel yaşamınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada asansörle aşağı düşmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörden aşağı düşmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hastalıkların kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle aşağıya düşmek birçok işin birlikte yapılacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına yorulur.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek yarar sağlamayacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine işaret eder.

Rüyada asansörden aşağı inmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada asansörle aşağıya inmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, mal varlığının neredeyse eriyeceğine delalettir.

Rüyada asansör aşağı inmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments