Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle aşağıya inmek

Rüyada asansörle aşağıya inmek

Rüyada asansörle aşağıya inmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörle aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle aşağıya inmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörden aşağı inmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağı inmek düşmanını alt edeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine rivayet eder.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine delalettir.

Rüyada asansör aşağı inmek rahat ve huzurlu olunacağına, günden güne kazancının artacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle aşağıya düşmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, mutluluğundan olacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada asansörden aşağı düşmek korkularından kurtulacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments