Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle hızla aşağı inmek

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, maaşının artacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak üzere tüm gücünüzle ilerleyin, çok yakında zafer sizi bekliyor.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Rüyada asansörden hızla inmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına işarettir.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, asla harama bulaşmayacağına delalettir.

Rüyada asansörle hızla yukarı çıkmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenleri hızla inmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden hızla inmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada hızla merdivenden inmek maddi olarak zarar edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada hızla merdiven inmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok büyük zararlar edileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments