Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin kediyi yediğini görmek

Rüyada köpeğin kediyi yediğini görmek

Rüyada köpeğin kediyi yediğini görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, malını ve canını emniyete alacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin kediyi yediğini gördüyseniz:

  • Ufak tefek kazalara karşı da tedbirli olması gerekebilir.

Rüyada köpeğin kediyi yediğini görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin kedi yediğini görmek yaşamını daha iyi planlayacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına alamet eder.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret eder.

Rüyada yılanın kediyi yediğini görmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına yorulur.

Rüyada kediyi yedirmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kedinin bebek yediğini görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, oldukça büyük başarılara delalettir.

Rüyada kedinin balık yediğini görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, yol yordam öğretileceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza tabir olunur.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek yeni duygular tadacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, hem dua alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments