Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin bebek yediğini görmek

Rüyada kedinin bebek yediğini görmek

Rüyada kedinin bebek yediğini görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kedinin bebek yediğini gördüyseniz:

  • İlerleyen saatlerle birlikte kısa mesafede bir yolculuk yapmanız, bazı dedikodular duymanız mümkündür.

Rüyada kedinin bebek yediğini görmek belalara denk gelmeyeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine delalettir.

Rüyada kedinin yemek yediğini görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek ne yapacağını şaşıracağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada köpeğin kediyi yediğini görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin balık yediğini görmek kendini çok iyi hissedeceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediye balık yedirmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin kıyma yediğini görmek başının ağrıyacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments