Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın kediyi yediğini görmek

Rüyada yılanın kediyi yediğini görmek

Rüyada yılanın kediyi yediğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, elinin kolunun bağlanacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın kediyi yediğini gördüyseniz:

  • Kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada yılanın kediyi yediğini görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada kedinin yılan yediğini görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin yılanı yediğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın kedi yediğini görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin yavrusunu yediğini görmek sorunların teker teker aşılacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada kediye et yedirmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kediyi yediğini görmek insanları kıracağına, üzeceğine, güzel bir evliliğe, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments