Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi yedirmek

Rüyada kediyi yedirmek

Rüyada kediyi yedirmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, kafasının rahat edeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi yedirmek gördüyseniz:

  • Baskı yaratan konuları konuşmanın zamanı gelmemiş olabilir.

Rüyada kedinin kuşu yediğini görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işaret eder.

Rüyada kedinin yılanı yediğini görmek yeni duygular tadacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediyi yedirmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin bebek yediğini görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kedi yediğini görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada aslanın kedi yediğini görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işarettir.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek rakiplerini mağlup edeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments