Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanın kedi yediğini görmek

Rüyada aslanın kedi yediğini görmek

Rüyada aslanın kedi yediğini görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, gelirinin artacağına, işlerini toparlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına delalettir.

Rüyada aslanın kedi yediğini gördüyseniz:

  • Farklı ortaklıklar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada aslanın kedi yediğini görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalet eder.

Rüyada aslanın birini yediğini görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, hastalıkların uzak duracağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslana et yedirmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına delalettir.

Rüyada aslan kedi görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi ve aslan görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, kafasının rahat olacağına işaret eder.

Rüyada aslan ve kedi görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yeni bir ev alınacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kedi yediğini görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments