Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye yemek yedirmek

Rüyada kediye yemek yedirmek

Rüyada kediye yemek yedirmek kötü ve zor günler yaşayacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediye yemek yedirmek gördüyseniz:

  • İnandığınız şeyler için öneriler getirebilir veya destekleyici olabilirsiniz.

Rüyada kedinin yemek yediğini görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada kediye yemek yedirmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin kediyi yediğini görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına inanılır.

Rüyada kedinin yavrusunu yediğini görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine alamet eder.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yediğini görmek çok zor günler yaşayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına işaret eder.

Rüyada kedinin kediyi yediğini görmek mal ve mülk sahibi olacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments