Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek

Rüyada bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek

Rüyada bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, yerinde saymayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kedinin başka bir kediyi yediğini gördüyseniz:

  • Size türlü şey yüklemek isteyen kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada başka birinin tatlı yediğini görmek sorumlu tutacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkalarına yemek yedirmek maddi sorumluluklarının artacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına yorulur.

Rüyada başkalarının insan eti yediğini görmek istediği herşeye kavuşacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin çiğ et yediğini görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine yorulur.

Rüyada başka birinin yemek yediğini görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin fare yediğini görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin insan eti yediğini görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments