Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek ve civciv görmek

Rüyada köpek ve civciv görmek

Rüyada köpek ve civciv görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, çok büyük ses getireceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada köpek ve civciv gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada civciv ve köpek görmek tazeleneceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek ve civciv görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada yumurtanın içinde civciv görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına işarettir.

Rüyada civciv beslediğini görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada ölen civciv görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, sevap işleyeceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada sarı renk civciv görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada birine civciv görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments