Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin köpeği yediğini görmek

Rüyada köpeğin köpeği yediğini görmek

Rüyada köpeğin köpeği yediğini görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada köpeğin köpeği yediğini gördüyseniz:

  • Bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların sizin yararınıza olup olmadığı üzerine gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada köpek eti yedirmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin kemik yediğini görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğe et yedirmek aile içinde saadetinin artacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin tavuk yediğini görmek başka işler deneyeceğine, yol kat edeceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin köpeği yediğini görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine inanılır.

Rüyada birinin köpek eti yediğini görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada köpeğin balık yediğini görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments