Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek tükürmek

Rüyada köpek tükürmek

Rüyada köpek tükürmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, de elinin bollaşacağına, arabuluculuk yapılacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek tükürmek gördüyseniz:

  • Kendinizi politik davranmanızı gerektirecek olayların içinde bulabilirsiniz.

Rüyada köpek tükürmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalet eder.

Rüyada köpeğe tükürmek bilmek istediklerini öğreneceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, nefsine uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum tükürmek hayallerinin gerçek olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kan tükürdüğünü görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suratına tükürmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada ciğer tükürmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmeğe tükürmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada cam kırıkları tükürmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments