Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş tükürmek

Rüyada taş tükürmek

Rüyada taş tükürmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret etmektedir.

Rüyada taş tükürmek gördüyseniz:

  • Geri planda kalmanız gerekmiyor.

Rüyada taş tükürmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, eline geçen malları tutamayacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada konuşurken tükürmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına işarettir.

Rüyada et tükürmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada anneye tükürmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına işaret eder.

Rüyada ağız dolusu kan tükürmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağız dolusu tükürmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada çamur tükürmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada ağzından et tükürmek kolay yollardan kazanacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments