Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tükürmek

Rüyada yeşil tükürmek

Rüyada yeşil tükürmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, büyük kazançlar getireceğine işarettir.

Rüyada yeşil tükürmek gördüyseniz:

  • Duygusal nedenler yapılması gerekenleri yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada yeşil tükürmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada iltihap tükürmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bana tükürdüğünü görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, bahtının güzelleşeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin tükürdüğünü görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, umutlarının tazeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtçuk tükürmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğneyip tükürmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şarap içip tükürmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments