Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adama tükürmek

Rüyada adama tükürmek

Rüyada adama tükürmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada adama tükürmek gördüyseniz:

  • Duygusal sorunlar geleceğinizle ilgili kaygı duymanıza neden olabilir.

Rüyada adama tükürmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ele tükürmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına inanılır.

Rüyada kendine tükürdüğünü görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet eder.

Rüyada suratına tükürmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin bana tükürdüğünü görmek işinin ehli durumuna geleceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek tükürmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabaya tükürmek huzura erileceğine, istediği arabaya bineceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına alamet eder.

Rüyada birini yüzüne tükürmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments