Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin tükürdüğünü görmek

Rüyada kedinin tükürdüğünü görmek

Rüyada kedinin tükürdüğünü görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, imkân sahibi olacağına, toplum içindeki değerinin artacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin tükürdüğünü gördüyseniz:

  • En ince detayına kadar odaklanılmamış olan sözleşme veya anlaşmalarda gözünüzden kaçırarak atacağınız imzalar veya vereceğiniz sözler bilmeden kendinizi zor bir duruma düşürmenize neden olabilir.

Rüyada kediye tükürmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada kedinin tükürdüğünü görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada köpek tükürmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada içkiyi tükürmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, kısmetin açılacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalete tükürmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, üzüntülerinin biteceğine delalet eder.

Rüyada lavaboya tükürmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada iltihap tükürmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne tükürmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments