Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpege dokunmak

Rüyada köpege dokunmak

Rüyada köpege dokunmak ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, işlerin başına geçeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine delalettir.

Rüyada köpege dokunmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya gelişen konular bir şekilde, daha fazla para kazanmanıza ya da tasarruf etmenize yardım edebilir.

Rüyada kakaya dokunmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada sırtına dokunmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar dokunmak hızlanacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada cine dokunmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün ayağına dokunmak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada başbakana dokunmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada parmakla dokunmak ne yöne gideceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, borçlarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbeğe dokunmak aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments