Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar dokunmak

Rüyada kar dokunmak

Rüyada kar dokunmak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, umutlanacağına, kazancının katbekat artacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına alamet eder.

Rüyada kar dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeye hazır olmanız durumunda özel yaşamınızda ya da iş hayatınızda kazanacaklarınız olabilir.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada karnına dokunmak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada hamilenin karnına dokunmak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile karnına dokunmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada kar dokunmak aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçına dokunmak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments