Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbeğe dokunmak

Rüyada göbeğe dokunmak

Rüyada göbeğe dokunmak ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yolunda devam edeceğine işaret eder.

Rüyada göbeğe dokunmak gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Rüyada göbeğe dokunmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada bebeğin göbeğini kesmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada göbekte sivilce görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi göbekli görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada göbeğin sarktığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalettir.

Rüyada göbekten kıl koparmak sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada göbekten kan geldiğini görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine inanılır.

Rüyada bebek göbek bağı görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments