Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtına dokunmak

Rüyada sırtına dokunmak

Rüyada sırtına dokunmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına yorulur.

Rüyada sırtına dokunmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin olanaklarını veya artılarını daha dikkatli gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada birinin sırtına dokunmak değer göreceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulur.

Rüyada sırtına dokunmak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, bebek sahibi olunacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sırtına dokunduğunu görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, geçecek güzel bir ömre, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine işaret eder.

Rüyada sırta dokunmak çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabeye dokunduğunu görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada örümcek ağına dokunmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birinin göğsüne dokunmak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin koluna dokunmak çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments