Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah ve yılan görmek

Rüyada timsah ve yılan görmek

Rüyada timsah ve yılan görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsah ve yılan gördüyseniz:

  • İşleri farklı şekilde halletme biçimlerinin farkına varmanız, gelecekte işleri yapma şeklinizi değiştirmenize neden olabilir.

Rüyada yılan timsah görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, onu dinleyeceğine işaret eder.

Rüyada yılan yiyen timsah görmek iş güç sahibi olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada timsahla yılan görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine delalet eder.

Rüyada yılan ve timsah görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına delalettir.

Rüyada timsahın yılan yediğini görmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah ve yılan görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kısa sürede başarısının artacağına, saygınlığına leke sürüleceğine delalettir.

Rüyada timsah yılan görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments