Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah öldürmeye çalışmak

Rüyada timsah öldürmeye çalışmak

Rüyada timsah öldürmeye çalışmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, önün açılacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına tabir olunur.

Rüyada timsah öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Biraz sakinleşip, iş hayatınızda ya da kurallı bazı durumlarda, sizden tam olarak ne beklendiğini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada timsah öldürmeye çalışmak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına işarettir.

Rüyada timsah öldürdüğünü görmek önemli yerlere geleceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada timsah öldürmek bol dua edeceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına alamet eder.

Rüyada timsahın öldüğünü görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil timsah öldürmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, sevilen bir dostun geleceğine, zararını tamamen kapatacağına delalettir.

Rüyada timsah tarafından öldürülmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada suda timsah öldürmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza delalet eder.

Rüyada timsahı öldürmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments