Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri geliştirmeye odaklanmalısınız.

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, malında azalmaya yorulur.

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada yakalamaya çalışmak yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yakalamaya çalışmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine yorulur.

Rüyada at yakalamaya çalışmak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments