Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan ve kedi görmek

Rüyada tavşan ve kedi görmek

Rüyada tavşan ve kedi görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada tavşan ve kedi gördüyseniz:

  • Kendi kafanızda planlar yapmış veya yönergeler oluşturmuş olabilirsiniz.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada kedi ve tavşan görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan kedi görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi tavşan görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi köpek tavşan görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, adının ülke dışında yayılacağına yorulur.

Rüyada tavşanla kedi görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada tavşan ve kedi görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, ister istemez çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi köpek ve tavşan görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, adının yayılacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments