Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı tavşan görmek

Rüyada yaşlı tavşan görmek

Rüyada yaşlı tavşan görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, borçların hafifleyeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı tavşan gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler artıyor.

Rüyada yaşlı tavşan görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tavşan yediğini görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, strese gireceğine, gergin olacağına delalettir.

Rüyada rengarenk tavşan görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada tavşanla konuşmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına rivayet eder.

Rüyada bir çift tavşan görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine yorulur.

Rüyada tavşanın kesildiğini görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına yorulur.

Rüyada tavşanın ısırması görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına alamet eder.

Rüyada tavşan pisliği görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments