Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan yuvası görmek

Rüyada tavşan yuvası görmek

Rüyada tavşan yuvası görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada tavşan yuvası gördüyseniz:

  • Sosyal yaşantınızda daha önce yaşadığınız kötü tecrübeleri çevrenize sürekli anlatarak onları umutsuzluğa sevketmekten vazgeçin.

Rüyada tavşan yuvası görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yuva yapan serçe görmek istediği projeleri yapamayacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine yorulur.

Rüyada bülbül yuvası görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine işaret eder.

Rüyada civciv yuvası görmek dertlerine çare bulacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada boş yuva görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına yorulur.

Rüyada karınca ve karınca yuvası görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada baykuş yuvası görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada karınca yuvasına oturmak içinin ve kafasının da rahat edeceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, kendisine olan güveninin azalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments