Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan eti görmek

Rüyada tavşan eti görmek

Rüyada tavşan eti görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, gelişeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan eti gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar sorunsuz ilerleyen bazı iş ya da projelerde aksilikler yaşanırken, bir diğeri ivme kazanabilir.

Rüyada tavşan eti görmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan eti pişirmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada tavşan eti yemek ona özlemle sarılacağına, anne baba duaları alınacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada tavşan eti almak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan eti yediğini görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş tavşan eti yemek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçede tavşan görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada boynuzlu tavşan görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments