Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoda kurbağa görmek

Rüyada banyoda kurbağa görmek

Rüyada banyoda kurbağa görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banyoda kurbağa gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Rüyada banyoda kurbağa görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalettir.

Rüyada üstünde kurbağa görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada turuncu kurbağa görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek maddi imkânlarının artacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada su içinde kurbağa görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kurbağa görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments