Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sonsuz boşluğa düşmek

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder.

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Dikkatli bütçe yapmalısınız.

Rüyada sonsuz boşluğa düşmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sonsuz boşluk görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına alamet eder.

Rüyada sonsuz yol görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine delalettir.

Rüyada sonsuz merdiven görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hem eğleneceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada sonsuz deniz görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sonsuzluk görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine delalet eder.

Rüyada sonsuz yeşillik görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulur.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments