Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansör boşluğunda kalmak

Rüyada asansör boşluğunda kalmak

Rüyada asansör boşluğunda kalmak herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak gördüyseniz:

  • Sadece nasıl ilerleyeceğinizi şemalandırmanız gerekiyor.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine delalettir.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine inanılır.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, bir sıkıntıya girmeye delalet etmektedir.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğu görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine alamet eder.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada boşlukta uçmak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada uzay boşluğunda olmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments