Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansör boşluğu görmek

Rüyada asansör boşluğu görmek

Rüyada asansör boşluğu görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına inanılır.

Rüyada asansör boşluğu gördüyseniz:

  • Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya diğer akrabalarınızla ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, evine haciz geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek büyük atılımların yapılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine yorulur.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işarettir.

Rüyada asansör boşluğuna düşmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansör boşluğu görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan boşluğa düşmek her şeyin yenileceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, mevki makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada derin boşluk görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments