Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun karısını dövdüğünü görmek

Rüyada komşunun karısını dövdüğünü görmek

Rüyada komşunun karısını dövdüğünü görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, kısmet alacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, onlara çok bağlı olacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada komşunun karısını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine veya yaptıklarına aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Rüyada komşunun karısını dövdüğünü görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına işarettir.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek iç huzurunun yerinde olacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada karısını dövmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, başarısının yükseleceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, masa başı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada karısı dövmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına işaret eder.

Rüyada karısını dövdüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments