Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını dövmek

Rüyada karısını dövmek

Rüyada karısını dövmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, isyan edeceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya delalet eder.

Rüyada karısını dövmek gördüyseniz:

  • Kafanızda çok değerli fikirleriniz olabilir.

Rüyada karısını dövmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karısını dövdüğünü görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalet eder.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek parasını ve işini kaybedeceğine, parasının ve makamının artacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada karısı dövmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, büyük bir sorun oluşacağına yorulur.

Rüyada komşunun karısını dövdüğünü görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yeni bir çevre edinileceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına işaret eder.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments