Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, iyi geçiminin biteceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü gördüyseniz:

  • İletişime geçmeniz durumunda eski tanıdıklarınız üzerinde olumlu etki bırakabilirsiniz.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine delalettir.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek kazançlı işler yapacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun karısını dövdüğünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karısı dövmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna alamet eder.

Rüyada karısını dövmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karısını dövdüğünü görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments