Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısı dövmek

Rüyada karısı dövmek

Rüyada karısı dövmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, işinde büyük başarılar alacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada karısı dövmek gördüyseniz:

  • Kendinizi olaylara kaptırdığınızda herşey için çok geç kalmış olmak sizi sıkabilir.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yardımının olacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısını dövdüğünü görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalet eder.

Rüyada komşunun karısını dövdüğünü görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada karısı dövmek bunalımlı günler geçirileceğine, canlanacağına, hayır vereceğine inanılır.

Rüyada karısını dövmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments